Gå med i en Bilpool

 

Att vara medlem i en bilpool kan också innebära en massa pengar sparade. Man väljer helt enkelt att ansluta sig till en bilpool som finns i närheten där man bor. Alla städer i Sverige har inte någon bilpool så det kan vara bra att kolla upp det först. När man ansluter sig till en bilpool betalar man en anslutningsavgift. Sen väljer man om man vill betala en månadsavgift, vilket är att rekommendera om man använder bilen frekvent, eller om man betalar varje gång man bokar en bil. Beroende på vilket alternativ man väljer kostar det olika att boka bil osv. Kolla upp vad som gäller hos just din bilpool.

 

Sen fungerar bilpoolen som så att man bokar in när man behöver en bil. Det kan vara ett par timmar på helgen för att åka och storhandla, eller så bokar man den hela helgen för att åka iväg någonstans. Det är helt enkelt upp till var och en. Man betalar en bokningsavgift och sen tillkommer priser för hur många timmar man hyr bilen och även ett kilometerspris. Sen är det bara att tuta och köra. Bensinen är redan inräknat i priset.

Det här inlägget postades i Bil. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>